Een allrounder op het gebied van leren en ontwikkelen van mens en organisaties. Deze passie voor “dat wat mensen doet bewegen”​ combineer ik met mijn marketing achtergrond en een creatieve, ondernemende en innovatieve geest. Ik werk vanuit verbinding en maak verbinding. Met passie voor co creatie en meer waarde creëren.

Ervaring

Zo’n 20 jaar ervaring van en met ‘Opleiden en Ontwikkelen’: 

  • Gewerkt alssenior programmamaker, procesbegeleider, trainer, coach, programmamanager, marketeer en business developer
  • Gewerkt bij: AMEV/Fortis, Mytholos Human Capital Management, de Baak Management Centrum, Schouten & Nelissen, ISBW Opleiding & Training, Vereniging van Ondernemingen Alphen aan den Rijn (VOA), Studie en Beroepskeuze onderzoek en advies (GIB en AOB)
  • Gewerkt met: mensen uit verschillende branche’s met een focus op zakelijke dienstverlening
  • Gewerkt op: thema’s als (persoonlijk) leiderschap, intern ondernemerschap, marketing, visie en strategie, veranderen, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid, gelukkig werken, persoonlijke en organisatie ontwikkeling

Een van de eerste Baak bloggers (2007) en nog steeds met veel plezier aan het schrijven op Alle Wijsheid ligt op Straat. In 2011 naar Engeland vertrokken voor 4 jaar, waardoor ik internationale bagage in de vorm van kennis en contacten kan toevoegen aan mijn veelzijdige rugzak. Nu weer terug in NL en werkend als Zelfstandig Professional.

Mijn ultieme kick

* dat wat al is, groter/mooier/beter maken; wat is er wel in plaats van wat is er niet?