Mijn diensten

Vragen stellen als beroep

Door het stellen van vragen ontstaat beweging. Een beweging, hoe minimaal ook in je eigen of andermans ogen, is het begin van een nieuw loopbaanspoor, een strategische koerswijziging, een innovatief idee, dan wel ….

Ik bevraag in organisaties geijkte en nog niet bewandelde paden. Dit geeft inspiratie voor het (her)ijken van visie- en strategievorming. Ik bevraag de huidige en gewenste situatie bij verandering. Dit geeft ruimte voor groei en resultaat. Maar geeft ook nieuwe inzichten en individuele en teamontwikkeling. Ik bevraag in een training waarin jij je kunt versterken en hoe we dan samen de training vorm hebben te geven. Dit geeft co creatie en eigen regie op leren en ontwikkelen.

Vragen stellen als beroep. Niet als doel op zich. Een leven lang leren als ontwikkel mindset!

 

bril

Bekijk het ook eens … van een andere kant

Ik reik nieuwe brillen uit voor degenen die door een andere bril willen leren kijken. Naar jezelf, naar anderen, naar de wereld van morgen.

som

Samenwerken … is vermenigvuldigen

In dit alles geloof ik in samen. Vanuit verbinding is 1 + 1 altijd meer dan 2 en ontstaat er synergie.

Kansen … de kunstis om ze te benutten

Overal zijn kansen, de kunst is om ze te benutten. Een open deur? Misschien. Maar loop er eens doorheen en laat je verrassen. Kansen liggen op straat. Echt waar. Je struikelt er over!